Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Zápach v kabině 2

20.6.2013 8:37:55
Jméno: Vlasta Předmět: Zápach v kabině 2
Dobrý den, před nedávnem jsme zde popisoval jaký zápach po plynu mám v kabině, v servisu kde mi lpg montovali nejdříve nic necítili a já musel jezdit s otevřeným oknem, pak sice našli unikající hadici, kterou zakrátili s tím, že už to bude v pořádku, ale již při odjezdu jsem i nadále cítil zápach plynu, leč servisáci opět nic necítili... Další den, jsem se do servisu vrátil s tím, že se s tím opravdu jezdit nedá a tak páni opět bádali a bádali až i konečně oni uznali že tam je cosi cítit. nejdříve odstranili vůni v autě:-) to mě opravdu pobavilo a pak jsme zajeli na STK kde mají čichačku plynu a problém byl na světě, údajně odešlo těsnění na výfuku hned pod motorem a tím se mi dostávají zplodiny do kabiny. Podotýkám že se tak děje pouze v malých otáčkách, volnoběhu. Samosebou na mě teď v servisu nemají čas, protože mají hodně práce, až někdy v příštím týdnu. Podotýkám že servis je smluvní partner Strakonic, ale z určitých důvodů nebudu uvádět kde, protože předpokládám že to bude mít další průběh. Ptám se, je možné, aby servis který je vašim smluvním partnerem a zabývající se montáží lpg nevlastnil čichačku?, Je možné, že údajně prasklé těsnění kdesi na výfuku za motorem dělá jízdu tak nepříjemnou, chci jen říci, že auto má pouhých 50 000 km najeto a údajně prasklé těsnění se neprojevuje zvýšeným hlukem, jen nesnesitelným zápachem po plynu. Prozatím jsem z lpg velice rozladěn, spotřeba se mi výrazně zvýšila, no prostě spokojenost žádná, jen samé komplikace. Auto bylo před montáží lpg zcela v pořádku, nikdy žádný problém, teď mi auto z ničeho nic zhasne za jízdy, a samosebou v servisu to řešili několikrát a na nic nepřišli... Opravdu jsem rozladěn.
21.6.2013 8:33:09
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Zápach v kabině 2
Dobrý den. Odpovím pouze na Vaši konkrétní otázku. Každý náš smluvní partner musí mít tzv. "čichačku", jinak by nemohl provádět montáže LPG a jejich revizi. To další musíte řešit s montážní firmou. Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací