Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Blikání elektron.přepínače

22.6.2013 11:05:09
Jméno: Miroslav Předmět: Blikání elektron.přepínače
Dobrý den.Mám Hyundai Elantra 1,6 r.k.2011,najeto 21000 a plynové zařízení AGC 01-14. Občas při jízdě na plyn se stává,že na elektronickém přepínači bliká 1xLED červená,zelená a 2xLED pod ní indikace nádrže.Někdy se systém sám přepne na plyn,někdy je potřeba ručně přepnout na benzín a pak na plyn.Můžete mi objasnit v čem je chyba a jak jí vyřešit? Auto je po revizi,upozornil jsem na problém,řekli mi,že už to dělat nebude a stává se to stále častěji. Jinak jsem velmi spokojený se zástavbou LPG. Děkuji
24.6.2013 7:23:49
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Blikání elektron.přepínače
Dobrý den. Indikace blikání může znamenat registrování sporadické (nebo i trvalé) chyby systému za předpokladu, že ve vozidle máte instalovaný systém BRC SQMY24.Registrování i sporadických chyb lze v autorizované montážní firmě vyčíst.Pokud je montážní firma našim partnerem, mohu se dálkově k řídící jednotce připojit a provést diagnostiku, případně i provést SW opravu.Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací