Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - vstřikovače

10.1.2011 8:43:14
Jméno: Honza Předmět: vstřikovače
Dobrý den, je možné, aby se behem najetých 10 000 km již dvakrát stalo, že se vstřikovací trysky zanesou nečistotami? Mě se nyní stalo již podruhé. Pokaždé byly symptomy stejné, Auto netáhlo, cukalo, nereagovalo spravne na plyn a blikala kontrolka engine. Vycisteni vstriků to vzdy napravilo. Docela mě to zklamalo a nevím co se bude dít dál...nechtěl bych kazdé dva tri měsíce navstevovat servis a nechavat cistit. Jedna se o vuz Kia Rio II, rv. 2008, benzin 1,4 (71 kW) Díky za odpověd. Honza
10.1.2011 8:44:24
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: vstřikovače
Dobrý den pane Honzo. Moje odlehčená odpověď zní: pane Honzo, dnes je možné všechno...A teď vážně: Vstřikovače se zanáší nečistotami plynu. Proto má každý systém dvojí filtraci LPG. Nejdříve se filtruje kapalná fáze plynu a po odpaření v reduktoru i plynná fáze. Při pravidelných kontrolách se kontrolují oba filtry a pokud jsou zanešeny, tak se musí vyčistit, případně se musí vyměnit vložka filtru. Kvalita plynu je proměnlivá a závisí na konkrétní čerpací stanici LPG. Na nečistoty jsou náchylnější vstřikovače MATRIX (plochý blok se zalitými vstřikovači - přitahované jazýčky k cívce) Můžete taky zkusit dvojí filtraci plynné fáze. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací