Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Omezení montáže do vozidel Hyundai

15.8.2013 10:31:44
Jméno: ´Béďa Předmět: Omezení montáže do vozidel Hyundai
Dobrý den, pane inženýre. Dnes jsem se dozvěděl od zástupce autorizovaného servisu Hyundai, že byla zastavena nabídka montáže LPG do některých vozidel Hyundai, protože to bylo ze strany importéra unáhlené. Mezi tyto vozidla patří i typ ix 35.Já sám jsem si vozidlo ix35 kupoval nové se zařízením LPG přímo od prodejce Hyundai. Importér jistě k zákazu montáže LPG přistoupil z nějaké obavy, přesto, že sám toto zařízení nabízel. Mám sice na kompletní vozidlo i se zařízením LPG záruku 5 roků, ale co bude po tom. Nevíte o tom něco? Jaké máme vyhlídky my, kteří vlastníme Hyundai ix35 s motorem 2.0 do budoucnosti v souvislosti se zařízením LPG a tímto motorem této značky? Jsou na to nějaké reklamace? Ptáme se vás jako zástupce vybraného dodavatele LPG zařízení pro vozidla Hyundai. Děkuji za odpověď.
15.8.2013 13:33:03
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Omezení montáže do vozidel Hyundai
Dobrý den. Z naší strany, jako dodavatele zařízení zabezpečíme i pozáruční servis. Ostatní dotazy musíte směřovat na zastoupení firmy Hyundai pro ČR. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací