1.9.2013 11:49:59
Jméno:
jan vancura Předmět:
provokaceDobrý den Horejsi. Vzhledem k tomu, že jsou všechna i30 kryta zárukou 5 let je zřejmé, že Váš příspěvek je pouze pokus o pošpinění H. Pokud tomu tak není, napište prosím podtrobnosti. Který ventil netěsní a proč, jaká je použita ochrana ventilů atd. Jaký motorový olej s jakou specifikací motor jezdil. kde auto jezdilo s jakým zatížením....Jinak naprosto souhlasím s odpovědí kterou jste dostal.
Dotaz: Horejs Předmět: Hyundai i30 - ventily
Dne: 30.08.2013, 07:49:36
Dobry den, mam Hyundai i30, kterou jsem v dubnu 2012 koupil novou jiz s prestavbou na LPG. Nyni na servisni prohlidce (s revizi LPG) po 40 000 km mi bylo sdeleno, ze netesni ventily. Chci se zeptat zda si myslite, ze je mozne na tuto zavadu uplatnit zaruku? Dekuji
Odpověď: Autogas Centrum Předmět: RE: Hyundai i30 - ventily
Dne: 30.08.2013, 10:24:09
Dobrý den. dotaz musíte adresovat na prodejce. Ing.Pataky
8.9.2013 10:13:00
Jméno:
Horejs Předmět:
RE: provokaceDobry den, rozhodne se nejedna o provokaci. V autorizovanem servisu mi sdelili, ze zaruku uplatnit nemohou, ze LPG zarizeni je takto schvalene importerem, a ze je to provozni vec. Ohledne motoru jsem naprosty laik, takze pisi jen to co vyctu z dokumentace k vozidlu: Plynove zarizeni BRC S24. Zda je pritomno primazavani nejsem schopen posoudit. Motor je 1.4. Jezdim denne 130km, z cehoz cca 80km je po dalnici rychlosti asi 120km/h.