Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Hyundai i30 - ventily

10.9.2013 22:01:58
Jméno: Horejs Předmět: Hyundai i30 - ventily
Dobry den, několik prispevku nize jsem psal ohledne problemu s ventily u i30 (po 40 000 km) a neuznanou zarukou v autorizovanem servisu Hyundai. Z diskuze zde jsem vydedukoval, ze nejspise budu mit standardne primazavani systemem VSR, nebo alespon bych mel mit (auto jsem kukopval v dubnu 2012). Spočítal jsem si tedy spotřebu benzínu a vychází mi 0,2 litru na 100 km. Muzete mi prosim rici, zda je tato hodnota pro primaz dostatecna? Je vubec primaz aktivni – vezmu-li v potaz rozjezdy na benzin, tak na primaz opravdu moc nezbyva, ne-li nic. Vim, ze tady hodne spekuluji, ale byl bych vam vdecen za vas nazor. Potrebuji nejaky argument na uznani zaruky – v servisu me stále odbyvaji, ze je to normalni bezna věc u motoru s LPG. Cena opravy byla predbezne stanovena na 15 000 Kc.
12.9.2013 8:04:10
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Hyundai i30 - ventily
Dobrý den. Firma BRC doporučila nastavení hodnot přístřiku benzínu. Při školení byly všechny firmy Hyundai s těmito hodnotami seznámeny. Vámi uváděná spotřeba benzínu na 100 km je sice nižší, ale záleží i na vašem způsobu provozování vozidla. Nemám žádné podložené podklady z diagnostiky pro posouzení a argumentaci v prospěch či neprospěch kohokoli. Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací