Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - O1RS

14.9.2013 13:23:38
Jméno: Ferad Předmět: O1RS
Dobrý den, Váš smluvní partner mě bude předělávat auto na lpg a chtěl bych si u Vás pár věcí ověřit. Jaký systém byste doporučili v případě že se ještě bude možná navyšovat výkon? On tam chce dávat Lovato EASY FAST, údajně ale systém používá lambdu, ale tuším zde na vašich stránkách jsem někde našel že žádnou lambdu nepoužívá, tak nevím ... (taky se bude dávat reduktor s předehřevem). Údajně by tohle mělo udržet i 220kW. Jaký je rozdíl mezi Lovato EASY FAST a Lovato EASY FAST SMART ? Dále bych se chtěl zeptat, jestli poté bude fungovat palubní pc i na LPG, hlavně průměrná spotřeba? Dále jsem někde zaslechl, že někomu to žere ještě k plynu navíc 1L benzínu, což mi příjde hodně. Jaké máte zkušenosti, se spotřebou těhle aut. Jezdím tak 8-9l max tak do těch 11L bych se měl určitě vlézt ne? Dále prej Lovato má prej ochrannou funkci při větší zátěži (otáčkách) vstřikování benzínu pro ochranu sedel ventilů, on mi tvrdí že nic nemají. Děkuji moc za odpovědi.
15.9.2013 10:25:18
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: O1RS

Dobrý den. Nechce se mi věřit, že jste oslovil našeho smluvního partnera. Tak zavádějíci, vlastně nepravdivou informaci nemohl poskytnout žádný náš partner. Pokud ano, budeme se tím zabývat. Napište mi na technik@autogascentrum.cz jméno a sídlo firmy. Emailem Vám potom zodpovím Vaše otázky. Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací