25.9.2013 8:47:05
Jméno:
Michal Kyjovský Předmět:
Lpg do 1.2htp 47kw, fabia r. v. 96Dobrý den, jeden ze servisu z vaší partnerské sítě mi doporučuje k motoru 1.2htp fabia r. v. 96 systém stag 4 plus, zajímalo by mne jaký je rozdil mezi uvedeným systémem a systémem lovato, který jste mi emailem doporučil vy. Cena obou systemů mi byla sdělena stejná. Je u uvedeného motoru nutné či vhodné nechat přístřik benzinu či mazaní ventilů? Jinak známý si u vás nechal dělat přestavbu a byl velmi spokojen s kvalitou montáže a následným seřízením, proto bych uvažoval spíše o přestavbě u vás, jaké jsou cca.. objednací lhůty. Diky za info
25.9.2013 10:48:34
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Lpg do 1.2htp 47kw, fabia r. v. 96Dobrý den. V zásadě je jedno který systém si vyberete. Rozdíl mezi zařízeními je pouze v mechanicko-elektrickém provedení některých funkčních prvků ( vstřikovače, řídící jednotka atd.) Je možné, že náš partner vám doporučil Stag 4 proto, že má větší zkušenosti s montáži tohoto zařízení.Jeho doporučení je ale technicky zcela v pořádku. Není nutný přístřik benzínu pro Váš typ motoru. Pokud chcete montáž realizovat u nás, volejte číslo 602 178 440. Ing.Pataky - technik