20.10.2013 18:42:57
Jméno:
Martin Předmět:
Samovolné vypínání z LPG na benzinKoupil jsem Superba V6 2.8 r.v 2006, automat ,v roce 2007-08 do něj majitel nechal nainstalovat plynovou nádrž s obsahem 61L a LPG vstřiky..Trošku mi to zlobí a tak se chci zeptat,kdy přesně se to má na plyn přepnout?Většinou se to stane až se motor zahřeje na 90 stupňů,ale někdy se stane že kontrolka stále bliká a nepřepne se vůbec,za další co jsem spozoroval tak na dálnici-když už to na plyn jede,se samovolně plyn vypne kontrolka začne blikat a jedu na benzín,pochvilce cca 2 minuty se to přepne opět na plyn a takhle se to děje ať ujedu 20km nebo 200km.Rád bych se zeptal zda nevíte čím by to mohlo být anebo se s Vámi domluvil na zkotrolování a zjištění závady.Moc díky předem za odpověď
21.10.2013 7:35:08
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Samovolné vypínání z LPG na benzinPo 5-ti letech provozu bude nutné provést celkovou kontrolu plynového zařízení (membrány, vstřikovače, filtry atd) Zkontrolovat i svíčky, kabely a cívky. Provést novou autokalibraci a nastavení parametrů. Neuvádíte jaký systém je ve vozidle instalovaný. Na opravu se můžete objednat pokud montujeme váš systém u ved. provozu pana Kůse. Viz. kontakty. Ing.Pataky - technik