Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Suzuki LPG je prusvih

8.11.2013 20:07:41
Jméno: Petr Předmět: Suzuki LPG je prusvih
Do motoru Suzuki rozhodne ne plyn! Ted jsem u GV 2,4 resil vuli ventilu - nema podlozky takze zalezitost za 20.000,- Kc!!! V Suzuki mi bylo sdeleno, ze neni Suzuki motor, ktery by na to vydrzel vice ja 40-50 tis km. Sami pred 6ti lety LPG montovali a samej prusvih! Nechapou ze to plynari lidem nerikaji a doporucuji jim to tam montovat. Znova bych tu chybu uz nikdy neudelal, bohuzel jsem si na to musel prijit sam...
8.11.2013 21:12:03
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Suzuki LPG je prusvih
Beru to tak, že jste zde svým sdělením vyjádřil svou osobní špatnou zkušenost a z několika laických názorů autosalonů a servisů Suzuki. (nikdy jsem nikde neslyšel pozitivní vyjádření k LPG od prodejců vozidel) Mohu se tedy bránit pouze argumenty: Za dvacet let existence naši firmy jsme realizovaly stovky montáží různých druhů a typů vozidel Suzuki. Věřte nám,že pokud by docházelo k permanentnímu poškozování motorů, už bychom na trhu nebyly. Opravy by nás finančně položili... S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací