Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - vrtání otvorů pro vstřikovací trysky

16.11.2013 15:50:19
Jméno: Jarda Předmět: vrtání otvorů pro vstřikovací trysky
Dobrý den. Na YouTube jsem našel několik ukázek instalací LPG. V jednom případě jsem byl zaskočen postupem technika, který vrtal otvory (a předpokládám, že i následně řezal závity – to ale nebylo na videu vidět) pro vstřikovací trysky plynu do sání motoru, které zůstalo namontováno na motoru. Mně osobně to připadá jako neprofesionální postup, protože si myslím, že je nemožné, aby nějaké třísky nenapadaly do sání a následně nemohly způsobit poškození motoru (i když se jedná o plastové třísky a někdo by snad mohl říci, že pokud tam nějaké napadají, tak shoří). Myslím si, že je nutné sání z motoru demontovat a celý proces instalace vstřikovacích trysek provést vně motorového prostoru a sání před instalací zpět na motor řádně vyčistit. Mohl bych se zeptat, jaký je váš názor? Předem děkuji za odpověď. Jarda
18.11.2013 9:14:03
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: vrtání otvorů pro vstřikovací trysky
Pane Jardo, otvory do sání pro trysky se dělají buď po demontáži sání nebo v některých případech se sání nemusí sundavat a použije se výkonný vysavač.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací