Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Dotaz

21.11.2013 18:05:43
Jméno: Jan Stransky Předmět: Dotaz
Dobry den pane Pataky,mam jeste jeden dotaz.Do sveho hyundaie 1.6CVVT(93kw)z roku 2010 si chci nechat namontovat Vap sever+vse v kombinaci se systemem Lovato s pristrikem benzinu.Poradil by jste mi prosim kolik kapek Vapu mame nastavit pri volnobeznach otackach a jake hodnoty mame nastavit pro ten pristrik.Myslim od jakych otacek mame aktivovat pristrik(pripadne pri jakem podtaku) a take kolik ms pristriku benzinu ku pristriku plynu.Dal jsem na vas a pro vetsi jistotu pouziji kombinaci obojiho primazavani.Jiz drive jste mi radil ze mame pouzit polovicni hodnoty pristriku,ale ja bych byl radeji kdyz by jste mi napsal konkretni hodnoty.Ja si ty hodnoty ulozim a dam je pred montazi technikovi.LPG si necham namontovat v GASauto Kansky Hradec Kralove.Myslite ze je to dobra volba.Predem vam mockrat dekuji za odpoved.Stransky
22.11.2013 10:24:26
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: Dotaz
Dobrý den pane Jane, GASauto Kanský Hradec Králové je dobrá volba, neboť je náším spolupracujícím partnerem, který byl vyškolen na montáž námi dodávaných LPG zařízení. Nicméně jde o samostaně podnikající subjekt, který ponese za montáž záruku. Tudíž konkrétní hodnoty přístřiku a přimazávání nastaví sám dle doporučení výrobce LPG zařízení pro daný typ motoru. Ing. Procházka - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací