Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - 807

21.1.2011 21:00:58
Jméno: Klement Předmět: 807
Dobrý den.Měl bych na Vás dotaz ohledně montáže LPG do Peugeotu 807 2.2. 16V benzín (116KW) rok 2003. Vozidlo mám možnost koupit a uvažuji o plynu. Má najeto cca 160 000km a já ročně najedu asi 20 000km.Zajímá mě Váš názor na montáž do tohoto typu motoru-slyšel jsem,že některé motory se na LPG nehodí a dále samozřejmě cena,jaký systém +jak velká nádrž se dá dát pod vozidlo. Děkuji Klement
24.1.2011 8:41:59
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: 807
Dobrý den pane Klement. Do vozidla Peugeot 807 2.2. 16V lze použít vícebodové sekvenční vstřikování. Jako montážní firma bychom rádi uvítali nějaký oficiální seznam vozidel do kterých se LPG nehodí. Bohužel nic takového není. My se ale nemůžeme řídit nějakými subjektivními články z fór. Často jsou to s prominutím bláboly z neznalosti fungování zařízení nebo výběrem nevhodného zařízení či montážní firmy atd.) Cena přestavby u naší firmy s venkovní toroidní nádrži o obsahu 53 litrů je 28.500 Kč včetně DPH, ale za určitých podmínek lze získat výraznou slevu. Více se dozvíte od našeho legislativního pracovníka pana Apfelthalera na čísle 606 616 986. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací