2.12.2013 22:09:29 Jméno: Drahokoupil Předmět: Peugeot Zdravím. Mám vozidlo Peugeot TEPEE Partner 1,6 benzin 95 max výkon 66 kW , otáčky 5800. Mám několi otázek: který systém by jste mi doporučil?. Kam se umístí nádrž?. Jaký bude mít rozměr a obsah a skutečné množství plynu s max. dojezdem?. Kde bude plnící hrdlo tankování?. Je třeba přimazávání?. Jakou nabízíte záruku?. Palubní počítač bude snímat a vyhodnocovat i plyn? Jaká bude celková cena a přibližný termín montáže. Drahokoupil
3.12.2013 9:55:03 Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: Peugeot Dobrý den pane Drahokoupile, pro Vaše vozidlo bych doporučil systém BRC Plug&Drive. Venkovní nádrž se umístí v zadní části pod vozidlo namísto rezervy. Rozměr nádrže volíme dle požadavků zákazníka a technických možností vozidla obvykle vždy co možná největší - velikost nádrže by se pohybovala okolo 60 l. Nádrž je možno naplnit do max. 80%. Plnící hrdlo bude v zadním nárazníku. Přimazávání není nutné. Záruka je 12 měsíců na práci a 12 měsíců na komponenty. Palubní počítač nebude snímat a vyhodnocovat plyn. Co se týče ceny a přibližného termínu montáže – kontaktujte vedoucího provozu pana Kůse na tel: 602178440. Ing. Procházka – technik.