Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Passat 1,8T rv. 98

22.1.2011 9:50:23
Jméno: Petr Chalupský Předmět: Passat 1,8T rv. 98
Dobrý den,mam dotaz,nedavno mi v servisu Neptun Harfa měnili řídící jednotku Stag300.Asi si i možná vzpomenete,řešilo se to s Vámi.Vše funguje správně,jsem spokojený.Jen mam dotaz k měření stavu plynu.Na ukazateli jsou čtyři diody stavu plynu zelene,jedna červená.Před výměnou jsem na plnou nádrž ujel cca 400 až 450 km,i při rozsvíceném červeném světýlku a po delší době se mi i ozvala sirenka a ukazatel (samostatná dioda) po tomto zvuk. signalu začla blikat rychle.Teď mi tento zvuk. signal hlasi už při zelené poslední kontrolce,dioda začne rychle blikat.Při tankování po tomto znamení vím,že v nádrži je ještě dost plynu.Můj dotaz zni,když dioda rychle blika,jedu stále na plyn?A když dioda blika pomalu,jedu asi na benzin,že?Druhý dotaz,dá se toto v servisu přenastavit na jinou hodnotu?Např. aby zvuk. signal se ozval při posledních cca 5 litrech plynu?Děkuji za odpověď.
24.1.2011 8:57:40
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Passat 1,8T rv. 98

Dobrý den pane Chalupský. Obraťte se na firmu Neptun Harfa kde Vám ukazatel paliva nastaví správně. Možná se po výměně řídící jednotky nepřenastavili hodnoty rozsvěcování LED diod. Musíte přistavit vozidlo s plnou nádrží. S pozdravem. Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací