Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Xsara 1.6 16V - přidřené benzínové vstřiky?

13.12.2013 13:30:50
Jméno: Petr Předmět: Xsara 1.6 16V - přidřené benzínové vstřiky?
Dobrý den, prosím vás dokázali by jste mi poradit? Mám od léta v Xsaře 1.6 16V 2003 Stag4+ namontovaný vašim partnerem v Plzeňském kraji. Jěště než se na něj obrátím (stálo mi to poměrně dost peněz), potřeboval bych informaci. Občas když chcípnu teplý motor z chodu na plyn a hned zas startuji, motor nenastartuje hned, ale trvá mu to cca 2-5s. Motor jakoby postupně chytá, pomáhá "pumpování" plynem, nechytne naráz. Studený to nedělá. Když ale před chcípnutím přepnu na N95, tak pak nastartuje ihned. Mám už i odškrnuto ve Stagu starty na LPG při teplém motoru(startujr pořád na N95), ale problém to nevyřešilo. Dá se s tím žít, přepínání na N95 před chcípnutím problém 100% řeší, ale kolega v C4 stejná motorizace a nic takového dělat nemusí. Myslel jsem že se při teplem motoru a chodu na LPG zadírají benzinové vstřiky, koupil jsem aditivum, ale zatím bez efektu. U plynaře jsem byl už 3x ale problém asi vyřešit neumí. Je to na reklamaci? děkuji za info
13.12.2013 14:31:57
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: Xsara 1.6 16V - přidřené benzínové vstřiky?
Dobrý den pane Petře, píšete že od léta máte namontováno LPG zařízení, předpokládám, že od letošního léta. Takže zařízení je v záruce. Každé LPG zařízení je potřeba po ujetí 2-3 tis. km po instalaci vždy zkontrolovat a případně doseřídit. Toto seřízení provede náš partner, kde bylo auto namontováno. Příčin může být více, ale předpokládám, že po diagnostice a seřízení bude LPG zařízení pracovat jak má. Ing. Procházka - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací