Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Přimazávání LPG

14.1.2014 21:24:59
Jméno: Jirka Předmět: Přimazávání LPG
Dobrý den, mám na Hyundai Elantra 2011 s LPG namontované přimazávání VAP SAVER s rozvodem do válců VSE. Po několika stovkách kilometrů jsem kontroloval množství přímazávání, místo cca 12 kapek za minutu jsem napočítal cca 5 kapek. Mazání jsem seřídil a po několika stovkách km jsem opět provedl kontrolu se stejným výsledkem. Stavěcí šroub jsem po seřízení zakápl lepidlem, aby se nemohl samovolně uvolňovat. Při další kontrole množství kapek přimazávání bylo místo původně nastavených 14 kapek za minutu cca 8 kapek. Stavěcí šroub drží a nepovoluje se.Kontrola a nastavení bylo vždy provedeno po jízdě na zahřátém autě.Prosím o radu jak nastavit přimazávání, aby nedocházelo k samovolným změnám.
15.1.2014 8:07:00
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: Přimazávání LPG
Dobrý den pane Jiří, je možné, že průhledná trubička netěsní nebo je prasklá a proto dochází vlivem přisávání vzduchu k chybnému dávkování. Navštivte servis, kde Vám provedli montáž, aby zkontrolovali zda není trubička prasklá a případně ji vyměnili.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací