Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - peugeot

16.2.2014 0:19:57
Jméno: Bohuslav Kříž Předmět: peugeot
Dobrý večer. AUTOGAS CENTRUM PLUS nabízí pojištění montáží LPG.Chci se zeptat, jestli pojištění montáží nabízí i Vaše firma? Pokud ano, jaká je cena pojištění montáže 4 roky starého vozidla u Vás po po montáži? Mám vozidlo Peugetot který má vyražený VIN kód u rezervního kola,. když tam dáte nádrž, tak nebude čitelná. Jakým způsobem se zabezpečí legalizace provedené přestavby? Podle různých fór musí být nádrž umístěna min. 30 cm od světlého konce vozidla. Když jsem to měřil, tak mi vyšlo tak cca 22 cm Co s tínm. Bohouš
17.2.2014 13:38:18
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: peugeot
Dobrý den pane Bohouši, naše firma má na montáže uzavřeno Pojištění obecné odpovědnosti za škodu způsobenou vadou výrobku což je jinými slovy pojištění, které řeší případné prokazatelné poškození vozidla vlivem provozu na LPG. Za toto pojištění náš zákazník nic nepřiplácí. Co se týče Vašich otázek na VIN umístěný u rezervního kola a na nedodržení nárazové zóny, máme na oba dva případy schválený postup od Ministerstva dopravy a provedeme zápis do velkého technického průkazu.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací