Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Dotaz na sepnutí lpg

26.1.2011 21:19:04
Jméno: Tomáš Krpec Předmět: Dotaz na sepnutí lpg
Dobrý den, v září jsem si nechal dělat u firmy Autogas Opava přestavbu na plyn, vlastním Octavii 1,6 75 kW, mám nový typ magic 2, při mrazech se mi lpg zapíná po cca 5km, a to už mám po seštelování plynu, kolikrát je už teplota motoru vyšší než 30 stupňů a pořád to jede na benzín, ale nakonec to sepne, ale až po dlouhé době, co s tím? díky
26.1.2011 21:58:23
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Dotaz na sepnutí lpg
Dobrý večer pane Krpec. Nejste jediný se stížnosti na fungování systému Magic2. Bohužel, přesto že Autogas Opava je náš smluvní partner, montuje i konkurenční zařízení (to je zcela v pořádku), ale mi toto zařízení nemontujeme, nemáme program a interface kabel na připojení. Mohu tedy poradit pouze obecně: Závada může být v nesprávném výběru druhu čidla snímání teploty vody ( ve špatném nastavení teploty pro přepnutí v programu), nebo velkou vzdáleností čidla vody od chladící - pro reduktor topící) soustavy motoru. Neznám mechanické uspořádání tohoto systému, a tak nevím kde se čidlo nachází (na rediuktoru nebo externě v hadici ?) . S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací