23.3.2014 14:04:57
Jméno:
Dana Předmět:
Poděkování.Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat kolektivu pracovníků firmy Autogas-centru spol. s r.o. za příkladný přítup k zákazníkovi. Mám služební vozidlo Hyundai i30 s továrně namontovaným LPG. Vozidlo jsem převzala po kolegovi, avšak vozidlo na plyn nejezdilo. Rozhodla jsem se řešit problém s LPG v záruce u prodejce Hyundai. Tam problém uzavřeli se slovy, že věc konzultovali s Ing. Patakym (na míště jsem se dozvěděla, že je z konkurenční firmy Autogascentrum plus), že je vadná řídící jednotka a je třeba ji vyměnit. Na výměnu se prý mám dostavit do Strakonic. Po příjezdu do firmy Autogas- centrum spol. s r.o. se mě pracovníci ochotně ujali a zjistili, že není vadná řídící jednotka, ale že je přerušený jakýsi drát vedoucí od plynové nádrže.
Po výměně vadného drátu navíc vozidlo seřídili a to i při jízdě v běžném provozu. Nyní vše šlape jak má. Veliká pochvala. Tuto firmu mohu všem zájemcům o LPG jen doporučit.
23.3.2014 18:15:27
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: Poděkování.Dobrý den paní Dano, slova chvály vždy potěší. Je to pro nás veliká motivace a zároveň závazek, abychom naše služby dále zkvalitňovali.