Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Note

3.4.2014 11:31:54
Jméno: Jaroslav Předmět: Note
Dobrý den,můžete mi prosím poradit a doporučit system LPG na Nissan Note 1.4 65kw,2012 najeto 22000km,je nutné přimazávání ventilů,nikdo říká ano jiný ne a mám v tom zmatek.Volal jsem majiteli Nota do Ostravy,který ho má již delší dobu a přimazávání nemá.Využil českou firmu,prý ohledně nasledných oprav a je spokojený.Mám pocit,že každá firma preferuje to svoje a ostatní za moc nestojí. A jaký je Váš názor na připojení OBD,je to nutné? Děkuji Jaroslav
3.4.2014 14:35:38
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: Note
Dobrý den pane Jaroslave. Jedná se o klasický sekvenční motor, který lze přestavět běžnými LPG zařízeními. U tohoto motoru je potřeba použít LPG systém spolu s ochranou ventilů. Majitel, kterého jste kontaktoval, má zřejmě zapnuté VSR (ochrana ventilů přístřikem benzínu). Ochranu ventilů lze zajistit těmito způsoby: 1) přístřikem benzínu tzv. VSR; 2) přimazáváním sedel ventilů pomocí aditiva; 3) kombinací obou předchozích způsobů. Doporučení konkrétního kitu a ochrany ventilů závisí na domluvě s montážní dílnou, potažmo na zkušenostech montážní firmy s konkrétní ochranou ventilů a na požadavku zákazníka. Připojení k OBD je další vylepšení LPG systémů, kdy plynová řídící jednotka používá pro optimalizaci řízení LPG systému údaje z OBD. Pokud byste potřeboval pro své rozhodování více informací můžete nás kontaktovat e-mailem na adrese technik@autogascentrum.cz případně telefonicky na čísle 602420268.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací