Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Fiat Stillo

30.1.2011 10:51:01
Jméno: K.Novák Předmět: Fiat Stillo
Dobrý den. Nedávno jsem se u Vás informoval na přestavbu vozidla Fiat Stillo, 1.4 benzín, 74kW, r. v. 2005. 6-kvalt. Nyní mi bylo doporučeno jednou z Vašich partnerských firem do tohoto vozu instalovat systém AC Stag (vícebodový střik). Prosím Vás o doporučení či nedoporučení tohoto systému AC Stag do tohoto vozidla, popřípadě Váš názor jaký systém by byl nejvhodnější instalovat. Na AC Stag jsem již slyšel dost negativních referencí. (poruchovost, vysoká spotřeba až o 25%) Předem moc děkuji za odpověd. S pozdravem K.Novák
31.1.2011 7:43:55
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Fiat Stillo
Dobrý den pane Novák. Patrně jste si nevšiml a tím ani nepřečetl moji odpověď na Váš první dotaz ze dne 26.01.2011, 12:50:06 (zarolujte 7 dotazů nazpět !) jinak byste se neptal opět na to samé. Pokud se zmiňujete o „dost negativních referencích“ na STAG (Ac.A.S. je výrobní firma-to jen tak pro upřesnění..), na poruchovost, vysokou spotřebu až o 25%, tak to prosím konkretizujte: od montážní firmy, od souseda, nebo jen tak jste to vyčetl z nějakého fóra? Naše zkušenosti, zkušenosti zákazníků a nakonec i odezvy z našeho fóra, mluví o opaku. Systémy STAG, jsou v současné době nejvíce montovaným zařízením v ČR. Nárůst spotřeby se pohybuje v rozmezí 10-15% podle stáří vozidla a technického stavu motoru. Poruchovost je minimální, skoro žádná.( Na 1000 zařízení 1-2 součástky). S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací