Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Rada

24.4.2014 18:41:11
Jméno: Michal Předmět: Rada
Dobrý den.Chtěl bych poradit.Dneska když jsem jel z prace domu tak me začalo cukat auto a rozsvítila diagnostika motoru.Cukani se objevuje jenom když seslapnu plyn.Nemůžete poradit jaká by mohla byt příčina.Systém LPG je Stag.Děkuji za radu.Jinak Vám musím pochvalit za skvělý forum kde se dozvíme hodně potřebných informacích.
25.4.2014 7:33:35
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: Rada
Dobrý den pane Michale, předem děkujeme za pochvalu našeho fóra a vážíme si ocenění naší snahy poskytovat uživatelům LPG systémů užitečné rady. Nyní k Vašemu dotazu. Příčin cukání samozřejmě může být několik. První co mě napadá, jsou zapalovací svíčky, které většinou způsobují poškubávání z malých otáček při akceleraci. Vlivem nedokonalého spalování směsi pak mohla řídící jednotka vyhodnotit chybu a nasvítit kontrolku diagnostiky motoru. Zkontrolujte proto v první řadě stav zapalovacích svíček případně zapalovacích kabelů a cívek. Pokud toto nepomůže, kontaktujte mě na tel: 602420268.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací