Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Flashlube přímaz

29.4.2014 20:53:15
Jméno: Pavel Předmět: Flashlube přímaz
Dobrý den, prosím o pomoc. Mám problém s flashlube... nechal jsem si nainstalovat pavouka (rozdělovník do každého válce zvlášť) a od té doby mi flashlube lahev nedrží nastavení. Př. Nastavím průtok 3 kapky / 10 sekund (ano, toto nastavení je opravdu hodně), ale po ujetí několika 10 km. Odstavení auta a znovu nastartování se průtok sníží na 1 kapku / 14 sekund. Obojí samozřejmě měřené na LPG/ volnoběh/ zahřátý motor. Nastavit jsem zkoušel několikrát, vždycky dopadnu stejně. Průtok se extrémně sníží. V servisu mi kvůli tomu dokonce vyměnili i rozdělovník za nový, zde chyba tedy nejspíš nebude. Nevíte co s tím ? :/
30.4.2014 12:37:05
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: Flashlube přímaz
Dobrý den pane Pavle, z toho co uvádíte mohu usoudit, že příčinou může být nějaká drobná nečistota v dávkovacím zařízení nebo trubičce vedoucí k „pavoukovi“, která vlivem změny podtlaku mění svoji polohu a tudíž i průchodnost systému a dávkování. Další možnou příčinou může být netěsnost některé části vedení aditiva nebo že šroub pro seřizování dávkování mění vlivem vibraci svoji polohu. Je potřeba důkladně prozkoušet těsnost celého systému vedení aditiva.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací