31.1.2011 13:30:36
Jméno:
Petr Tomáš Předmět:
Problém unik LPG Dobrý den, Jsem majitelem Hyundaie Sonáta 2.5 V6 r.v. 1999.mám dva roky namontován LPG STAG300.Až do měsíce října bylo vše ok.Začal jsem po otevření garáže cítit plyn.Zajel jsem do autoopravny Šebesta v Libici nad Cidlinou,Majitel a provzovatel pan Šebesta na voze /po kotrole těsnosti/nezjistil žádnou závadu.Asi po 3-týdnech jsem natankoval plnou nádrž LPG.Ráno jsem přišel k vozu/tentokrát jsem parkoval před domem/ a již několik metrů od vozu jsem opět cítil plyn.To však není konec po vstupu do vozu jsem nastartoval a světe div se ozval se pípák ,svítila červená leddioda,otevřel jsem kufr,koukám na budík ,nádrž prázdná.Ihned jsem spěchal do opravny Situace se opakovala /proměření ,nic neshledání/Bylo mi vysvětlen princip zajištění/elektrovenil na nádrži,podtlakový ventil usměšovače,další elektroventil tamtéž.Připadá mi jako by si o mě mysleli že si vymýšlím.Prosím Vás pane inženýre o radu a nejen pro mě. Asi bych se ani neozýval ale včera se to opakovalo/ 2/3 nádrže opět fuč. Ještě jsem neuvedl místo montáže.Neptun Harfa,s.r.o.Praha 9 /22.6.2009/
31.1.2011 14:30:42
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Problém unik LPGDobrý den pane Tomáš.
Do zjištění a odstranění závady nepřepínejte vozidlo na plyn!!! Bez otálení navštivte našeho akreditovaného partnera firmu FORGAS, Ovčarecka 312 Kolín, tel.: 321 740 240 tel/fax: 321 724 261, kde zjistí příčinu a místo úniku LPG z nádrže. Už netankujte!!! Pana Šebestu z Libice nad Cidlinou neznáme, není našim partnerem a za jeho diagnostiku neručíme. Může se jednat o netěsnost multiventilu, ve výjimečném případě i o porušení celistvosti nádrže.
S pozdravem Ing.Pataky.