Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - dotazS6

12.5.2014 12:28:43
Jméno: Petr Lengsfeld Předmět: dotazS6
Mám Citroen C3 picasso 1.6 VTI /benzín/ předělán na plyn a zajímalo by mě, jestli musím mít namontováno zařízení na přimzávání ventilů. Zatím mám najeto n plyn 30 000km a vše bez problémů. DěkujiPetr
12.5.2014 13:52:22
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: dotazS6
Dobrý den pane Petře, u motoru Vašeho vozidla doporučujeme ochranu ventilů a ventilových sedel. Ochrana může být přídavkem benzínu, přidáváním aditiva nebo kombinací obou předchozích způsobů. U přídavku benzínu, který lze u některých řídících jednotek aktivovat, je třeba počítat s vyšší spotřebou benzínu, který se spotřebovává kromě startování i během provozu na LPG na ochranu ventilů a ventilových sedel. V případě, že v řídící jednotce nelze funkci přídavku benzínu aktivovat (řídící jednotka není touto funkcí vybavena) nebo v případě, kdy si to zákazník přeje, lze nainstalovat zařízení na dávkování aditiva pro ochranu ventilů a ventilových sedel. Pro dávkování aditiva si můžete zvolit zařízení s dávkováním do sacího potrubí, dnes většinou s rozvodem VSE ke každému válci, nebo elektronické dávkovací zařízení s dávkováním do sacího potrubí nebo s dávkováním do větve nízkého tlaku LPG (před plynové vstřikovače). Doporučuji proto navštívit servis, kde Vám LPG montovali a zkonzultovat ochranu ventilů a ventilových sedel.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací