Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Nastavení lpg

13.5.2014 22:53:39
Jméno: peter Předmět: Nastavení lpg
Dobrý den, chci se zeptat na jednu věc,samo se mi přepína na benzín,když vyradím rychlost aneb když mám otáčky na 3tis.jedu 100km v hodině a dám nohu dolu s plyn.pedálu.No nedělá to pořád no 2-3x týdně.Aneb když chci přepnout plyn a auto mám už v otáčkach např.2500,tak mi vůbec nepřepne a pořád jede na benzín.Umíte mi poradit , jestli by jsem to zatím než dojedu do servisu ,, nějak ,, nastavil,jelikož jsem dlohodobě pracovně v cizině.Aneb je to jen pro opravu v servise?? Moc krát děkuji za radu. Mám opel vectru 1,6 16V landi renzo omegas. Auto na benzín jede super ,je po celkové generálke,nové svíčky nové zap.káble. S pozdravem a želám mnoho zákazníkov.
14.5.2014 10:02:28
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: Nastavení lpg
Dobrý den pane Peter, příčin takovéhoto chování může být celá řada od vadného některého čidla LPG systému až po zkrat či studený spoj v kabeláži. Proto doporučuji vizuálně zkontrolovat stav kabeláže a zkontrolovat připojení zásuvek k jednotlivým komponentům LPG systému. Pokud takto sám závadu nezjistíte a neodstraníte, nezbyde Vám nic jiného než navštívit odborný servis, kde provedou diagnostiku LPG systému. Ideální by bylo, kdyby jste uměl závadu navodit. Takovéto nahodilé chyby je velmi obtížné diagnostikovat pokud zrovna při kontrole systému vše funguje OK a chyba se neprojevuje.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací