Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - přestavba motoru TSI

19.5.2014 14:27:32
Jméno: radek Předmět: přestavba motoru TSI
Dobrý den. Rád bych se touto cestou zeptal, jaký máte názor na přestavbu vozidla Škoda Rapid 1.2 TSI, 77KW, rok výroby 2014, kód motoru CBZB na LPG? Před tímto jsem jezdil s vozidlem Škoda Fábia 1.4 na LPG a byl jsem spokojený zákazník.U uvedené nové motorizace mám však obavy ohledně spolehlivosti provedené přestavby. Vyžaduji funkčnost a spolehlivost. Z uvedených důvodu se Vás tímto ptám na Váš názora.Pokud ano, jakou plynovou zástavbu pro uvedený motor doporučujete a můžete sdělit cenovou nabídku? Děkuji za opověď. Radek.
19.5.2014 15:03:02
Jméno: Ing. procházka Předmět: RE: přestavba motoru TSI
Dobrý den pane Radku, vozidlo Škoda Rapid 1,2 TSI s motorem CBZB lze přestavět na LPG. Jedná se o motor s přímým vstřikem benzínu, kde je již výrobcem LPG sady vytvořen program přímo na tento kód motoru. U přestavby těchto motorů je potřeba počítat sespotřebou benzínu cca 20%. Pro Vaše vozidlo můžeme nabídnout zařízení od více výrobců. Jaký typ zařízení bychom použili případně cenu montáže Vám rád sdělím telefonicky na tel: 602420268.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací