20.5.2014 0:53:08
Jméno:
Petr Předmět:
Stag x Lovato x BRCDobrý den, chtěl bych se zeptat na vhodnost instalace do Chrysler 300C V6 3,5 2008 a pár dalších otázek.
zajímalo by mne, který výrobce je optimální. Popravdě mi většina firem nabízí Stag , ale zatím vše polské co jsem měl byl ksindl a Stag ve mne zkrátka nebudí důvěru. Italové sice taky nejsou synonymem preciznosti, ale v provozu na LPG mají tradici a doufám, že i know-how.
Dále - je pro mne jako pro uživatele skutečně odůvodněná investice do systému, který si se zbytkem vozu povídá po OBD2? Například lepší spotřeba...
Moje představa instalace LPG je, že když se systém přepne na LPG, tak již další benzín nepřivstřikuje - slyšel jsem, že některé systémy to dělají z důvodu přimazávání. Je to pravda?
Zkrátka se nechci dostat do situace, že zvolím nějaký systém a budu se dodavatelem dohadovat o tom, že spotřeba je řekněme o 30% vyšší a když už nebudou vědět kudy kam, tak řeknou, že jsem si měl připlatit pár tisíc a mít lepší systém, který dodrží co slíbí.
Děkuji mnohokrát.
20.5.2014 9:21:59
Jméno:
Ing. procházka Předmět:
RE: Stag x Lovato x BRCDobrý den pane Petře, jak sám uvádíte Vaše vozidlo lze přestavět na LPG s více systémy. Pravdou je, že u dosud provedených montážích převažují zařízení Stag. Řada zákazníku bere při rozhodování o montáži i hledisko ceny zařízení. Pokud je LPG zařízení vybaveno funkcí OBD2 spolupracuje s benzínovou řídící jednotkou tím, že koriguje složení směsi na základě benzínových korekcí, což má vliv na spotřebu i emise. Pokud nechcete ochranu ventilů a ventilových sedel přístřikem benzínu je možné instalovat zařízení na ochranu ventilů a ventilových sedel přídavkem aditiva.