Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - nefunkční LPG

20.5.2014 21:11:41
Jméno: Miro Předmět: nefunkční LPG
Zdravím, do Mitsubishi Outlander 2.4 Mivec mi autorizovaný servis Mitsubishi nainstaloval v prosinci 2012 LPG systém LOVATO. Do nedávna vše v pořádku, funkce paráda. Poslední 2 měsíce řešíme problém kdy se systém vypíná. Nejdříve diagnostika napsala špatné čidlo teploty plynu. Objednáno nové, ovšem bez efektu. Zkusili jsme taky vyměnit čidlo teploty. Taky nic. Pořád vypíná. Diagnostika nic kromě čidla teploty plynu nic nehlásila. Vysledováno, že na to má vliv venkovní teplota. Minulý týden teplota nepřesáhla 10st, pršelo, systém fungoval v pořádku. Jakmile 17st a víc, vypíná se to. Mechanik mi sdělil, že se jedná o nějaký starší systém - čidlo teploty plynu na vstřikovací liště na konci. Prý se jednalo o nějaký špatný systém? Vašim partnerem mi bylo dnes potvrzeno, že Strakonice tento systém v záruce mění za novější...? Je to pravda? Nemáte s tím zkušenosti? Mechanik je určitě machr na mitsubishi, ale s plynem se učí. Že bych ho nasměroval...?
22.5.2014 12:04:55
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: nefunkční LPG
Dobrý den pane Miro, LOVATO používalo v prvních kitech teplotní a tlakové čidlo Eltek montované na lištu vstřikovačů. Tato čidla, která LOVATO dávala do těchto kitů, byla konstrukčně vadná a bylo zapotřebí je vyměnit za filtr s integrovaným teplotním a tlakovým čidlem. Váš problém je potřeba řešit s firmou, která provedla montáž potažmo s akreditovaným zástupcem LOVATO pro český trh.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací