29.5.2014 15:51:35
Jméno:
Jirka Předmět:
k tématu LPG korekceDobrý den pane Procházka. Včera jste mi odpovídal na moje téma "Studený motor-problémy na benzín", které ještě doplnil pan Pavel o téma LPG korekce. Odpovědi byly perfektní a vyčerpávající, ale jen se potřebuju utvrdit, že chápu to tedy správně, že chyba je asi v řídící jednotce LPG, která dává zřejmě bohatou směs, kterou si benzínová řídící jednotka koriguje a ochuzuje? A dále, že nepomůže najetí nové benzínové mapy, které mi doporučil můj LPG servis, protože po čase by se to stejně znovu rozhodilo tou bohatou LPG směsí? Zkrátka, že je prostě potřeba bezpodmínečně upravit v servise data v řídící jednotce LPG... Předpokládám, že složení LPG v létě a v zimě by na to nemělo mít vliv, protože potom bych musel řídící jednotky srovnávat v servise minimálně dvakrát ročně. Omlouvám se za možná laické otázky a ještě jednou předem děkuji za odpověď. Jirka
30.5.2014 8:25:08
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: k tématu LPG korekceDobrý den pane Jirko, jak jsem Vám psal v mé odpovědi z 28.5.2014 podle uváděných příznaků je to nejpravděpodobnější příčina potíží u studeného motoru. Pravou příčinu však lze zjistit až po provedené diagnostice vozidla. Pro to, aby LPG systém fungoval správně, musí být provoz na benzín bezproblémový, tj. musí být v pořádku zejména zapalovací soustava a musí být v pořádku i benzínová mapa, podle které se pak nastaví ve všech režimech jízdy plynová mapa. Další úpravu LPG mapy podle letní/zimní směsi LPG není třeba provádět. Pokud budete mít další otázky, případně pokud budete chtít Váš problém vyřešit kontaktujte mě na tel: 602420268.