4.2.2011 10:11:55
Jméno:
Michal Předmět:
LPGDobrý den, rád bych dostal prosím informace o montáži nejvhodnějšího LPG zařázení do VW Sharan, 2001, 2,8V6 automat, 150 kW, najeto cca 160.000km, roční nájezd cca 20-25 tisíc. Potřebuji zařízení spolehlivé a bezúdržbové, jsem z Hodonína. Moc děkuji za informace. Prošel jsem spoustu internetových nabídek, kde jediný kontakt je nějaký mobil a nějaký mail, ale u vás je vše velmi jasné a velmi vstřícné.
4.2.2011 12:39:48
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: LPGDobrý den pane Michal.
Děkujeme za slova uznání na adresu naši firmy. Podle místa Vašeho bydliště odhaduji, že očekáváte spíše poradenství a že se tedy nejedná o zamýšlenou zástavbu přímo u nás, ve Strakonicích. Přestavba, přesněji zástavba zařízení LPG do Vašeho vozidla, patří mezi jedny z nejnáročnějších zástaveb co do rozsahu mechanických prací. (je nutná demontáž nárazníku, přední masky, chladiče atd.) Jinak se nedá dostat co nejblíže s tryskami LPG k válcům. Mnoho firem si to zjednodušuje tím, že trysky umístí shora, ale pak je zařízení správně nenaprogramovatelné, nedá se 100%-ně naladit, motor škube, vynechává atd. Mnozí ani neví, že tento motor má proměnlivé sání. U naší firmy by zástavba trvala 3 dny a stála by 40.000 Kč včetně DPH. Sleva je pochopitelně možná. Doporučuji ověřený a spolehlivý bezúdržbový systém STAG 300 PLUS. Zavolejte mi na 602 518 625 pro doporučení některého z našich akreditovaných partnerů ve Vašem regionu.
S pozdravem Ing.Pataky - technik