Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - velká spotřeba

23.6.2014 11:01:01
Jméno: Ivan S. Předmět: velká spotřeba
Dobrý den, mám čerstvě namontovaný systém BRC do megane 2008 problém je že mám extrémní spotřebu plynu a systém mi neukazuje přepnutí na benzín(ve skutečnosti se přepnul) v době kdy tam je ještě čtvrt nádrže plynu. Během asi 80 km jsem si všiml že mi brc ukazuje že jedu na plyn ale klesala mi zároveň ručička na benzinovém palivoměru.Děkuji za jakoukoliv radu.Ivan S.
23.6.2014 15:31:54
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: velká spotřeba
Dobrý den, pane Ivane. U některých aut zejména francouzských dochází opravdu k tomu, že i když vozidlo jede na plyn (proto nedošlo k přepnutí na benzín) dochází k tomu, že klesá ukazatel hladiny benzínu. To že ve skutečnosti k úbytku nedochází zjistíte při prvním tankování. Tento problém se většinou dá vyřešit instalací emulátoru. Proto doporučuji obrátit se na servis, kde zařízení montovali a domluvit se na instalaci emulátoru množství paliva a případné provedení seřízení LPG systému.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací