30.6.2014 15:37:27
Jméno:
Miroslav,Plzeň Předmět:
kontrola stag 4Dobrý den, mám Oct. 1,6 55 kw r. 2000 a namontovali mi Stag 4. Nejede to, jako by se to dusilo, a když se to rozjede, tak to cuká, jako by to nebral jeden vstřik, občas musím prošlápnout plyn, abych vůbec dostal nějaké otáčky a rozjel se třeba na křižovatce. S kamarádem jsme to napíchli a nezadalo to ani základní parametry.ŘJ není zaheslovaná. Mám to tomu
servisu hodit na hlavu? Děkuji za odpověď.
1.7.2014 8:05:02
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: kontrola stag 4Dobrý den, vozidlo s přestavbou na LPG vždy startuje na benzín. Nepíšete, zda vozidlo cuká při jízdě po nastartování na benzín nebo až po přepnutí na plyn. V případě, že je LPG systém nesprávně seřízen může docházet v provozu na benzín po nastartování ke kolísání otáček a vozidlo se, jak píšete, dusí. Po přepnutí na plyn většinou pak auto jede bez problémů. Pokud auto nejede v nízkých otáčkách na plyn, doporučuji zkontrolovat zapalovací soustavu – svíčky, kabely, cívky. Jsme zástupci firmy AC a se zařízením STAG máme dlouholeté zkušenosti. Rádi Vám pomůžeme s odstraněním závady. Případný termín opravy je třeba si předem dohodnout na tel: 602420268.