Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Hyundai i 30

11.7.2014 0:42:13
Jméno: Martin Předmět: Hyundai i 30
Dobrý den, koupil jsem si Hyundai i30 1,4i CVVT LPG. Chci se zeptat jestli je nutné dávat prístrik benzínu když jsou tvrzená sedla ventilu již z výroby pro tento motor? Od jakých otáček je nutný tento prístrik a jestli mi to umíte vysvetlit jak to funguje. když jedu napr. 4000ot/min tak se mi vstŕikuje pouze benzín nebo taky lpg? Umíte mi říci jaký je tam servisní interval když na 1,4i CVVT je 25tis/rok.? LPG tam dávate BRC je tenhlect systém náchylný na čistotu benzínu oproti Lovatu eco fast ktoré jsem mel na octavii 1.6MPi, nebo je to stejný na údržbu.? Dekuji
13.7.2014 9:19:15
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: Hyundai i 30
Dobrý den, ochrana ventilů a ventilových sedel se postupně vyvíjí a je prováděna dle požadavků Hyundai. Pokud je vozidlo v záruce je potřeba případnou změnu v ochraně ventilů konzulotvat s prodejcem Hyundai. Postupně je připouštěna i ochrana dávkováním aditiva externím dávkovacím systémem. O systémech dávkování aditiva si můžete pečíst v mé odpovědi na dotaz ze dne 13.5.2014. Servisní interval je stejný. Pravidelná výměna LPG filtru v termínech dle servisní knihy k LPG zařízení Vám zajistí dlouhodobou životnost a spolehlivost LPG systému.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací