11.7.2014 0:42:13
Jméno:
Martin Předmět:
Hyundai i 30Dobrý den, koupil jsem si Hyundai i30 1,4i CVVT LPG. Chci se zeptat jestli je nutné dávat prístrik benzínu když jsou tvrzená sedla ventilu již z výroby pro tento motor? Od jakých otáček je nutný tento prístrik a jestli mi to umíte vysvetlit jak to funguje. když jedu napr. 4000ot/min tak se mi vstŕikuje pouze benzín nebo taky lpg?
Umíte mi říci jaký je tam servisní interval když na 1,4i CVVT je 25tis/rok.?
LPG tam dávate BRC je tenhlect systém náchylný na čistotu benzínu oproti Lovatu eco fast ktoré jsem mel na octavii 1.6MPi, nebo je to stejný na údržbu.?
Dekuji
13.7.2014 9:19:15
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: Hyundai i 30Dobrý den, ochrana ventilů a ventilových sedel se postupně vyvíjí a je prováděna dle požadavků Hyundai. Pokud je vozidlo v záruce je potřeba případnou změnu v ochraně ventilů konzulotvat s prodejcem Hyundai. Postupně je připouštěna i ochrana dávkováním aditiva externím dávkovacím systémem. O systémech dávkování aditiva si můžete pečíst v mé odpovědi na dotaz ze dne 13.5.2014. Servisní interval je stejný. Pravidelná výměna LPG filtru v termínech dle servisní knihy k LPG zařízení Vám zajistí dlouhodobou životnost a spolehlivost LPG systému.