Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Landirenzo - skubani na plyn

14.7.2014 15:47:26
Jméno: Frank. F. Předmět: Landirenzo - skubani na plyn
Děkuji za odpověd, možná jsem zapoměl napsat že auto na benzín jede skvělě(jen chvíli trvalo než se opravily adaptace po jizdě na přebohacený plyn). Již jsem si udělal i dignostiku k plynu, a přepínámím vstřikovačů na benzín odhalil chybu na vstřikovači C. Zkoušel jsem pak i pohmatem ze vstřikovačů hadic do sání a u tohoto vstřikovače není patrné dávkování plynu. A zcela jistě je tedy vadný a propouští. Proto prosím ještě o odpověď zda je možný nějaký repas či je nutné koupit nový(mám zelený, nový kód je údajně červený ? ). Pak samozřejmě buď se mě povede si dořídit systém sám nebo někam zajedu. Kdybych měl poblíž takové odborníky jaky vy tak neváhám a už jsem u vás :), bohužel já už zbytečně měnil snímač otáček, cívku, a skoro i lambdu, protože bohužel tomu nerozumí, nikomu adaptivní parametry obohacení -98%(pak benzín byl chudý, nahodila se chyba lambdy protože neukazovala prakticky nic) nevadily až jsem začal pátrat sám, protože mě to přišlo divné. Takže když už někam pojedu chci vědět co je špatně a neměnit zbytečnosti jen proto že si někdo něco myslí a nedává to logiku. Pak ještě by mě zajímalo jestli tlak 1,5 bar je normální pro li02 reduktor a v jakém rozmezí se dá tlak regulovat? Příjde mi docela vysoký, tak jestli nemohl odejít vstřikovač kvůli špatnému tlaku? ... omluvte prosím předchozí špatné vložení příspěvku.....
15.7.2014 9:19:06
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: Landirenzo - skubani na plyn
Dobrý den, pokud jste zjistil, že vstřikovač je vadný je potřeba ho vyměnit, repase není možná. Zelené vstřikovače máme skladem a můžeme Vám je dodat. Jinak náhrada za zelený vstřikovač je oranžový vstřikovač. Po každé výměně vstřikovače potřeba LPG systém znovu seřídit a provést kontrolu těsnosti systému.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací