Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - signalizace LPG

15.7.2014 22:56:56
Jméno: Stanislav Rožeň Předmět: signalizace LPG
Dobrý den, mám vozidlo I30 najeto 65000 Km - přímý přímaz benzínem a přídavné na olej. LPG systém BRC. Pročetl jsem si fórum vozidlo do 30T jezdilo úplně bez problémů. Po 30T přechod z benzínu na LPG cuká, po zahřátí motoru jede bez problému. Poslední dobou řeším problém při jízdě po dálnici nejsem schopen na LPG jet vyšší rychlostí jak 120 km/hod. signalizace LPG mi píská jako by byla nádrž prázdná přičemž je v ní dostatek paliva. Tento jev je i při úplně plné nádrži. V servisu vždy provedou kontrolu mapy a ta je v pořádku. Vozidlo půjde i na seřizení vetilů. Můžete mi prosím poradit - děkuji.
16.7.2014 13:46:07
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: signalizace LPG
Dobrý den, pokud LPG systém vydává zvukový signál za jízdy signalizuje to chybu v systému. Pro bližší určení závady je třeba provést v odborném servise kontrolu a diagnostiku LPG systému, případně vozidla, a zkontrolovat zaznamenané chyby. Dle toho pak provést opravu případně seřízení. Jakákoliv rada by byla v tomto případě jen hádáním.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací