Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Landirenzo-špatný provoz na LPG

21.7.2014 12:34:47
Jméno: K.T. Předmět: Landirenzo-špatný provoz na LPG
Dobrý den! Mám provedenou přestavbu na LPG - Berlingo 1.6 Vti, 88 kW a stejné problémy jako píše 11.07.2014 Frank F. Mám na doporučení servisu Vaší partnerské sítě systém Landirenzo s přístřikem benzínu. Přestavba byla provedena servisem Vaší partnerské sítě před rokem a půl, najeto asi 20000 km na LPG. Nejdříve mi vozidlo hlásilo chybu-bohatá směs a pod., v současnosti do 2500 ot. má vozidlo záškuby. V servisu mi auto 3x ladili, posledním laděním mi už ani neaktivovali přístřik benzínu (po aktivaci auto škube soustavně a hlásí chyby). Dle servisu mám vadný motor a ze starny LPG provozu je údajně vše v pořádku a veškeré ladění údajně provádějí nad rámec záruky. V minulosti připustili možný vadný vstřikovač. Při provozu na benzín auto jede v naprostém pořádku, diagnostika na provoz benzínem je bez závad. Zajímal by mne Váš názor, zda je vada na straně LPG systému a co způsobuje závadu, nebo jestli je chyba na straně motoru. Děkuji za odpověď a přeji hezký den
21.7.2014 13:15:50
Jméno: Daniel Předmět: RE: Landirenzo-špatný provoz na LPG
Dobrý den, ano, během testování (3-denního)+doladění se žádné záškuby neprojevily - pokud se objevují sporadicky (a LPG systém žádné vady nevykazuje-ani vstřikovače, které byly pokusně vyměněny), pak je problém ve voze, což jsem Vám už několikrát řekl - i při zkušební jízdě s Vámi se "záškub" projevil jen jednou za celou dobu. Vámi psané údaje zde jsou poněkud zkreslené -zejména údajné rozsvěcování kontrolky Check Engine, vadném motoru apod. zkrátka některá část zapalování, čidlo, ventil apod. nefunguje jak má - to není problém LPG, ale problém vozu, který je třeba dát do pořádku !

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací