Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Landirenzo-špatný provoz na LPG

21.7.2014 15:42:08
Jméno: K.T. Předmět: Landirenzo-špatný provoz na LPG
Dobrý den! Čekal jsem nezávislý názor z AGC, ne montážního servisu. Proto jsem ani neuváděl Váš přístup ke mně při předposlední sjednané schůzce. Sporadicky se objeví chyba Check, záškuby se projevují pravidelně v otáčkách kolem 1900 a 2200. Navíc jste mi před montáží doporučovali systém s přístřikem benzínu, který v současnosti podle Vás není potřebný. Při aktivaci přístřiku auto jelo ještě hůř. Nevím, jaký má pan Fran F. motor, ale mé problémy s provozem na LPG se projevují úplně stejně. Rád bych znal zkušenosti s provozem jeho vozidla na LPG po výměně vstřiku, jak uvedl v posledním příspěvku. Přeji hezký den
21.7.2014 19:40:22
Jméno: Autogas Centrum spol. s r.o. Předmět: RE: Landirenzo-špatný provoz na LPG
Dobrý den, možná Vás zklamu, u sporadicky vyskytujících se závad je vždy velmi těžké odhalit příčinu. Bude to znít možná alibisticky, ale bez provední diagnostiky jak vozidla, tak LPG systému by šlo jen o hádání.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací