Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - lpg

21.7.2014 19:09:59
Jméno: zdeno Předmět: lpg
Dobry deň Dal som si namontovať LPG Tartarini v Pezinku "LEGAS AUTO" do toyoty camry 2,2i r. v. 1997 vyr. č. vozidla JT153SV2000097133/97 po najazdeni cca 1500 km si myslím bolo všetko v poriadku,potom som začal mat podozrenie že mi to žerie benzin.Pracujem od juna v Plzni ,takže jazdim dlhe trate 550km po dialnici, priemerna rychlost 130 km/ hod.Ked som to reklamoval najprv mi neverili,nevedia si s tym rady.Zistili že mi dva valce spalujú benzin a dva plyn aj to tak podla spotreby vychádza.Tak mi doporučili ,že mi to priame moderne vstrekovanie vymontuju ,vraj to nekomunikuje z mojim motorom a že môj motor ma menej ohmov mysli že hovorili namiesto 16 len14 a mam sa rozhodnut ,že mi tam daju starši typ ,zo zmiešavanim ,alebo vrátia peniaze .Myslim že sa ma chcú čo najskôr zbaviť,nepoznate iné riešenie ,prosim poradte mi,neviem čo mám robiť dakujem PS:Mam prísť na demontaž 29.júla
22.7.2014 9:16:50
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: lpg
Dobrý den, u našich partnerů bylo přestavěno několik vozidel Toyota Camry s motorem 2,2, 5S-FE se zařízením STAG polského výrobce AC Spolka Akcyjna a vozidla jezdí bez problémů. Zařízení Tartarini nemáme v naší nabídce a proto Vám bohužel s tímto zařízením nemůžeme pomoc. Pokud by jste po vymontování systému Tartariny nezanevřel na LPG rádi bychom Vám nabídli naše služby. Můžete mě kontaktovat na tel: 602420268.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací