28.7.2014 13:22:52
Jméno:
Lukáš Předmět:
STAG 4+Dobrý den, nechal jsem si namontovat STAG 4+, do svého Megane III 1,6 rv 2011. mám problém s tím, že se neustále rozsvěcuje kontrolka CHECK. mám na LPG najeto 20tis.km. Montovala a také asi 2x seřizovala firma, kterou zde máte uvedenou v partnerské síti. Chtěl jsem se zeptat, zda by do tohoto modelu nebyla lepší třeba ŘJ STAG 300+ ISA II?Nebo kde by mohl být problém? Když to seřídili, tak to fungovalo asi 1000km, potom se opět rozsvítila. Žádný pokles výkonu, nebo cukání není. Jen svítí.Mohli byste mi prosím poradit co mám dělat?děkuji
29.7.2014 8:13:19
Jméno:
Ing. Procházka Předmět:
RE: STAG 4+Dobrý den, nasvěcováním kontrolky (Check engine) řídící jednotka motoru signalizuje obvykle problém v souvislosti s mimoprahovými hodnotami výfukových plynů. To znamená, že spalovaná směs je buďto bohatá nebo naopak chudá. Pro odstranění je potřeba provést správné seřízení LPG systému, kdy s použitím diagnostiky se upraví korekce LPG podle korekcí benzínu. Korekce LPG je třeba upravit nejen staticky na dílně, ale také za jízdy ve všech režimech jízdy.