Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Dotaz

29.7.2014 18:56:30
Jméno: Soňa Předmět: Dotaz
Dobrý den,mám WV Polo 1,2 HTP 2007 + LPG,najeto s plynem asi 50tis.km. Při studeném startu začne auto vydávat kovový zvuk ,začne mlátit motor a chcípne.Nejdříve to bylo tak 1x po nastartování a nyní je to už i 3x.Potom se auto rozjede a jede jako "šlak".Na benzín ani na LPG při jízdě auto jede normálně. Mám LPG z Autogasu od pana Szotka s přístřiky benzínu. Zvuk při startu se někdy přenáší jakoby do výfuku. Mám ho po seřízení LPG,ve Škodovce vyměnili tepelné čidlo,vyčistili škrtící klapku,start.svíčky Brisk nové,paliv.filtr nový, vstřiky benzínu vpořádku, diagnostika provedená 4x i ve WV autoriz.servisu a ukazuje jedině chudá směs. Olej vyměnuji po 8 až 10 tis.km 5W40 podle WV příručky. Zkuste mi prosím poradit,co by Vás napadlo,že by mohlo být za závadu.
29.7.2014 22:46:24
Jméno: Roman Předmět: RE: Dotaz
Co zkontrolovat ventily a jejich vůle a stav rozvodového řemene popř. napínáku ( "povedený" tříválec je pověstný svou poruchovostí a problémy s těmito díly).

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací