Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - vstřiky landi

13.8.2014 21:56:53
Jméno: Honza J. Předmět: vstřiky landi
mám Škoda Oct. II rv.2012 1,6 MPI ihned domontované LR omegas černé vstřiky, auto má 34 000 km BAiLPG, nyní auto cuká do rychlosti 60 km a klepe se na neutrál, vstřiky mají odpor 1,4 1,3 1,3 1,3 . Závady pouze na LPG chudá směs 1 válec. Poté vynechaní zapalování 1 a 3 válec. Poté špatné výfukové plyny. Na benzín jede super prostě jako nové bez závad. Servis mně nutí výměnu za modré, prý poté bude vše OK. Je možné že mi vstřiky vydržely pouze 34 tis. Mám ještě jedno auto montáž v roce 2005 najeto 200 000 a vstřiky ok odpor 1,5 všechny. díky za odpověd. Jsem trochu zklamán cena byla vysoká kvůli kvalitě a ejhle.
14.8.2014 15:36:18
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: vstřiky landi
Dobrý den, nutnost výměny vstřikovačů posoudí firma, která Vám opravu provádí. Černé vstřikovače se již nevyrábějí a náhradou za ně jsou vstřikovače modré. Vstřikovače nelze repasovat a v případě jejich nesprávné funkce se musí vyměnit. Hlavní vliv na životnost vstřikovačů má kvalita plynu, proto je nutné pravidelně v doporučeném intervalu měnit filtr plynné fáze. Důležitá informace pro nás je zda je auto přestavěné montážní firmou nebo zda byla zástavba dělaná již ve výrobě, jelikož tovární zástavba má pevný program a proto výměna vstřikovačů se musí provádět již při jejich malém opotřebení . Pro více informací nás případně kontaktujte na tel. 602420268.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací