Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Dotaz

16.8.2014 8:57:03
Jméno: Cvach Jiří Předmět: Dotaz
Dobrý den, mám od Vás zakoupenou sadu LPG Zavoli a to do vozidla Renault Laguna r.v. 1994, 2,0L 83Kw. Při každém nastartování vozidla slyším od místa, kde je instalován reduktor (a je to i slyšet ve vozidle) jak začne protékat voda (jako když zapne čerpadlo): je to normální jev ? A dále jsem se chtěl zeptat např. jedu rychlostí 100 km/h na benzín poté zapnu LPG a momentě, když sepne, tak motor nepatrně cukne. Je to také normální. Otec má v Hyundai IX 20 systém BRC a nic takového co jsem výše napsal mu nedělá. Moc děkuji za odpověď.
18.8.2014 16:56:23
Jméno: Ing. Procházka Předmět: RE: Dotaz
Vážený pane Cvachu, co se týče zvuku vody z místa kde je umístěn reduktor, tento zvuk není možné posoudit, pokud ho reálně neslyšíme. Zatím jsme se s tímto případem takto specifikovaným nesetkali, a pokud je vozidlo správně namontované jistě to není záležitost tak jak ji popisujete obvyklá. K Vaší druhé otázce ohledně přepnutí: přepnutí by mělo být co nejplynulejší, závisí to na celé řadě aspektů, od správné funkce vozidla přes seřízení na alternativní pohon LPG. V obou těchto případech doporučujeme obrátit se na odbornou firmu pro posouzení popisovaných skutečností a jejich následné odstranění. Nabízíme Vám možnost doporučit některého z našich smluvních partnerů v rámci ČR, případně se můžete obrátit na naši společnost. Objednat se můžete na telefonním čísle 602 518 625.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací