Diskuzní fórum LPG/CNG - Počas jazdy trhne autom a prepne z LPG do benzinu
3.9.2014 14:33:41
Jméno:
Rado Předmět:
Počas jazdy trhne autom a prepne z LPG do benzinudobry den,mam zohriate auto, idem na lpg a zrazu mi trhne autom. Potom začne pipať lpg a prepne ho do benzinu. Ked som s tym bol v servise tak napojili sme auto na pocitac a boli sme sa povozit na aute. ako na potvoru vtedy nerobilo auto ziadne problemy. servisak mi povedal ze nevie o aku chybu by sa jedna. Repasovali sme plynove stretky, vymenili sme sviecky v aute a lpg robi nadalej tie iste problemy. Najhorsie je ze niekedy ide auto dobre a niekedy lpg vykaze chybu.Mam namontovany SOLARIS 2 v aute Citroen C3. Viete mi poradit o aku chybu sa jedna?dakujem
4.9.2014 15:03:25
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: Počas jazdy trhne autom a prepne z LPG do benzinuDobrý den, systém Solaris nemontujeme, nicméně přepnutí do benzínu se zvukovým signálem ve většině případů souvisí s poklesem tlaku LPG. Pokud se chyba vyskytuje náhodně, není zapsána v plynové řídící jednotce, je velmi obtížné ji diagnostikovat. Zaměřil bych se na tlakové čidlo plynu a kontrolu plynové kabeláže zda zde není nějaké vadné spojení či drát.
5.9.2014 7:35:47
Jméno:
Rado Předmět:
RE: RE: Počas jazdy trhne autom a prepne z LPG do benzinudik za odpoved. Ked sme sa vozili na aute a mali napychnuty pocitac, tak mu vypisalo chybu : nizky podtlak. Skusili sme vymenit tlakovy senzor. Skusim na nom pobehať par dni, uvidim čo mi to spravi. Vraj ked tlakovy senzor bude dobry tak môze byt poskodeny uz len rekuktor...tak mi povedal servisak. Pocujte môte stat tlakovy spinac 55 eur a reduktor 80 eur ?...dakujem
Přidat záznam