Diskuzní fórum LPG/CNG - BRC nepřepne na plyn
21.10.2014 15:57:03
Jméno:
Martin Předmět:
BRC nepřepne na plynDobrý den,
mám systém BRC nevím jaký typ, ale po tom co mi došel plyn už se mi nechce přepnout na plyn. kontrolka hlásí že směs je připravená ale při dosažení stanovených otáček se nepřepne na plyn. Nedávno jsem měnil elektromagnetický ventil vepředu. Občas při volnoběhu na plyn mi otáčky nepatrně lítaly ne na otáčkoměru ale bylo slyšet že motor se snaží udržet otáčky na 750. Nevíte co by to mohlo být ?? Děkuji za radu
21.10.2014 19:11:04
Jméno:
Ing. Procházka Evžen Předmět:
RE: BRC nepřepne na plynDobrý den, neznám LPG systém u kterého by kontrolka signalizovala připravenost směsi. Blikající LED dioda na přepínači signalizuje zapnutí automatického režimu přepnutí na LPG. Pro přepnutí však musí být splněny podmínky nastavené teploty pro přepnutí (obvykle je to cca 40 oC), musí být v systému zjištěn požadovaný tlak LPG a dosaženy nastavené otáčky pro přepnutí. Pokud některá z těchto veličin není zjištěna nebo není dosaženo její prahové hodnoty systém na LPG nepřepne. Doporučuji proto provést diagnostiku LPG systému.
21.10.2014 21:26:36
Jméno:
martin Předmět:
RE: RE: BRC nepřepne na plynNo mám kontrolku červenou, která značí že plyn je odpojen, když je připraveno všechno tak svítí oranová a když auto jede na plyn tak svítí zelená
22.10.2014 6:13:21
Jméno:
PauofWoCC Předmět:
RE: RE: RE: BRC nepřepne na plynJak klasické, tak vstřikované systémy používali a používají Vámi popisovanou postupnost barev při přepínání. Je tedy nutné zjistit, zda-li se jedná o klasiku (Just;Windy;Elegant;apod.) či kontinuál (Just Heawy) či sekvenční (SQ24; SQ24.11; Plug&Drive). Začneme přepínačem...je kulatý nebo obdélníkový nebo krabička cca 8x2x10cm? Kolik má případná kolíbka přepínače poloh ... 2 nebo 3?
23.10.2014 6:26:26
Jméno:
Martin Předmět:
RE: RE: RE: RE: BRC nepřepne na plynPřepínač je hranatý a má dvě polohy. Myslím že se bude jednat o klasiku mám Subaru Outback r.v. 2000.
Přidat záznam