Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - dotaz

25.11.2014 20:04:40
Jméno: saran karel Předmět: dotaz
dobrý den,vlastním vozidlo fiat punto II 1.2cm 8v s přestavbou na lpg se systémém MAGIC 2.systém je namontován v aute 8 rokem,jde o to že pokud jezdím na benzín a nepřepínám na lpg tak to po ujetí nějakých 150km jezdí v pohodě i volnoběh drží při 800-900ot,ale jak mile přenu na LPG,vůz začne postupně poškubávat,nemá tah,a volnoběh kolísá a někdy i zhasne motor.dělá to takhle po celou dobu jízdy na LPG,a když pak přepnu znova na benzín,tak nějaký čas poškubává taky a při studených startech na benzín pak chcípe a volnoběh začne držet někdy až na počtvrtém nastartování.a když pak jezdím jen na benzín celý den,tak druhý den studený start na benzín bez problémů na poprvé,toto je pravidlem,mám podezření na vadnou lambdu sondu,protože při přepnutí z lpg na benzín při provozní teplotě motoru, motor se při přišlápnutí plynu nejdříve přidusí,a pak postupně jakoby zabírá.děkuji za reakci
27.11.2014 9:57:45
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: dotaz
Dobrý den, doporučuji zajet do odborného servisu, kde systém Magic2 dělají a mohou provést jeho diagnostiku. Vámi popisované chování může způsobovat celá řada závad. Nepíšete kolik km je na LPG najeto, ale po osmi letech lze předpokládat, že jednou z příčin mohou být i opotřebované vstřikovače a vlivem toho nesprávné dávkování LPG, závada na reduktoru…
27.11.2014 13:49:50
Jméno: Vašek Předmět: RE: dotaz
Zdravím, měl jsem stejný problém, měl jsem netěsný reduktor, který přetlakovou hadičkou pouštěl plyn do motoru

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací