Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Renault

27.12.2014 15:53:27
Jméno: Lukáš Předmět: Renault
Dobrý den, mám namontován na Renault Megane 2011 1,6 74kw, STAG 4+,ubývá mi ukazatel paliva přestože jede vozidlo na plyn, občas se mi rozsvítí kontrolka check, když tato kontrolka svítí tak ukazatel benzínu ukazuje jak má. V servise se pokoušeli asi 3 druhy emulátoru a nemělo to žádný účinek, stejně tak 3 seřizovali mapy. Je možné, ýe by tato kontrolka ukazovala na chybu ukazatele, nebo to s kontrolkou check vůbec nesouvisí a je chyba v nastavení směsi. Když jsem se ptal na názor v jiném servise, tak mi řekli, že STAG 4+ je pro tento vůz zastaralý. Nevím jestli jen nechtěl hanit a udělat si kšeft pro sebe. Servis, který mi to montoval máte tady uveden jako autorizovaný. Tak nevím kde je chyba. Děkuji
6.1.2015 7:18:58
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: Renault
Dobrý den, u francouzských vozidel se nezřídka setkáváme s tím, že při jízdě na LPG ubývá opticky i benzín. Jediným možným způsobem, jak toto částečně eliminovat, je použití emulátoru, který vždy po nastartování vrátí ukazatel hladiny benzínu na aktuální hodnotu. Setkali jsme se v praxi s tím, že i výrobcem doporučený emulátor v konkrétním vozidle nefungoval zcela korektně. Pravdou je, že řídící jednotka STAG 4+ je již nějaký rok na trhu, ale softwarově je stále aktualizovaná a tudíž plně vyhovuje potřebám Vašeho vozidla.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací