Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - citroen xsara picasso 1.6 16V, r.v. 2006 zhasne motor behem

30.4.2015 0:03:23
Jméno: Karin Předmět: citroen xsara picasso 1.6 16V, r.v. 2006 zhasne motor behem
Zdravim vsechn, potrebuji poradit s vyse uvedenym vozem (v predmetu) je prestave y na LPG jiz 7 let, kazdy rok ma pravidelny servis LPG. Vuz jsem pred nedavnem poridila pres znameho, nicmene nyni zacalo zlobit a to tak, ze motor zhasne v nasledujicich pripadech (co jsem vyppzorovala -jako zena, laik :-D ):
1. Pri vyssi teplote (20°C) a popojizdeni v kolone.
2. Pri vytoceni na vyssi otacky behem jizdy a razeni ( muzu mit zarazeno 3 nebo 5, to nema vliv).
3. Vcera se mi stalo ze i pri nizke teplote rano v cca 5°C a studenem motoru jsem auto "proturovala" a motor zdechl.

- v sobotu se chystam vymenit ojelovy a vzduchovy filtr, lae myslim si spis, ze to bude cerpadlo nebo neco takoveho, prijde .i, ze .otor "nepobira" palivo, ktere se do nej vhání pridanim plynu...

Muze mi nekdo dat nejakou radu?

Diky za odpovedi ;-)
30.4.2015 8:04:59
Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: citroen xsara picasso 1.6 16V, r.v. 2006 zhasne motor behem
Dobrý den, pro odpověď na Vaše otázky, bych potřeboval vědět, jaký LPG systém ve vozidle máte, zda motor zhasíná při provozu na LPG nebo i při provozu na benzín. Pokud by ke zhasínání motoru docházelo i při provozu na benzín, je nutné opravit tuto příčinu. Pokud by ke zhasínání docházelo jen při provozu na plyn bez zpětného přepnutí do benzínu, doporučuji navštívit odborný servis, kde provedou diagnostiku Vašeho LPG systému a závadu odstraní.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací