Diskuzní fórum LPG/CNG - vw passat1.8t, problém s chodem motoru
19.5.2015 17:58:35 Jméno: Jiří Procházka Předmět: vw passat1.8t, problém s chodem motoru Dobrý den.Vlastním vw passat 1.8T r.v.2000 Mám od Vás namontovaný produkt STAG 300 který se montoval v Opavě.Jsem sním spkojen až na drobné opravy vše v pohodě.Ted se mi ale stalo že při posledním servisu kdy mi byl čištěn systém protože byl zanesený nečistotami a auto se po pořepnutí na lpg dlouho rozjíždělo na všechny válce.Byly čistěny i vsřiky.Po převzetí vše v pořádku ale po vychladnutí motoru se objevil problém který jsem dříve neměl.Motor při nastartování na benzín chytne ale v zápětí začnou kolísat otáčky motoru až zhasne.Startovat musím opakovaně a držet motor ve vyšších otáčkách až se trochu zahřeje, chod je nepravidelný. Po přepnutí na lpg se problém stratí.Dočetl jsem se žeproblém může být v nastavení.Děkuji za odpověd. Procházka
20.5.2015 7:23:07 Jméno: Ing. Procházka Evžen Předmět: RE: vw passat1.8t, problém s chodem motoru Dobrý den, problém mže být v seřízení LPG systému, kdy nesprávné složení směsi má vliv na benzínové korekce což se projeví při chodu na benzín. Problém může být i v benzínu. Pro určení příčiny je třeba provést diagnostiku.